Χειρούργος Οφθαλμίατρος

Βιογραφικό

Ελισάβετ Παραγιουδάκη

Η χειρούργος οφθαλμίατρος Ελισάβετ Παραγιουδάκη διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των προβλημάτων της Οφθαλμολογίας. Ασχολείται με την παρακολούθηση και αντιμετώπιση οφθαλμικών παθήσεων ενηλίκων και παίδων και ειδικεύεται στη χειρουργική αφαίρεση καταρράκτη και στη διαθλαστική χειρουργική για τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με laser.

Διαθέτει επίσης πολύ σημαντική κλινική και θεραπευτική εμπειρία στις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, όπως είναι η ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, οι αγγειακές αποφράξεις, η παρακολούθηση ασθενών μετά από χειρουργείο υαλοειδεκτομής για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, επαμφιβληστροειδική μεμβράνη, οπή ωχράς και στη διαχείριση ασθενών με γλαύκωμα.

Είναι υπεύθυνη οφθαλμίατρος του οφθαλμολογικού τμήματος του Ιατρικού Κέντρου ‘’Θεραπεία’’ στο Γαλατά Αττικής. Είναι επιστημονική συνεργάτης του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου, ενώ πραγματοποιεί οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις προσθίου ημιμορίου στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS) και της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (ΑΑΟ). Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.